Loading...
×

Show bij Gort Modern Wonen


Oktober 2005

Show bij Gort Modern Wonen

Op 17, 18 en 19 November organiseren Gort Modern Wonen en Audio Excellence gezamenlijk een woon & luistershow. Tijdens deze dagen willen we u laten zien hoe fraai klinkende én mooi vormgegeven hifi op een fantastische wijze te integreren is in een prachtige en sfeervolle woonomgeving. Merken als Linn, Wilson Benesch en de meubelen van Artifort zullen daarbij centraal staan.

U bent van harte welkom op deze unieke show waar we óók nog een verassing voor u in petto hebben!

De show is te bezoeken gedurende de volgende openingstijden:

17 november 09.30 – 21.00 uur
18 november 09.30 – 21.00 uur
19 november 09.30 – 17.00 uur

Het adres van Gort Modern Wonen:

Brouwerstraat 17
3364 BE Sliedrecht
T 0184-414250
W www.gort-modernwonen.nl

Een luidpreker met een kastconstructie van koolstof en aluminium en een door Wilson Benesch zelf ontwikkeld conusmateriaal Tactic ® op trdationeel Engelse wijze met de hand gebouwd. *

Waar leidt dit toe?

Veel minder verkleuringen door ongewenste kast- en conusresonanties waardoor u de muziek als “veel vrijer” ervaart en de klankkleur van originele instrumenten beter benaderd wordt; er is meer zicht op de muziek.

De gezamenlijke Wilson Benesch dealers nodigen u graag uit met deze luidspreker kennis te maken. U bent van harte welkom!

Geef ons even een telefoontje wanneer u wilt komen luisteren; wij kunnen er dan voor zorgen dat de Wilson Benesch Arc opgesteld staat!